inloop autisme gouda

Autisme Inloop Gouda

Op inloop ochtenden, op woensdagmorgen om de 6 weken, vindt u een luisterend oor voor al uw vragen rondom autisme. Er zijn ervaren en deskundige mensen aanwezig die u willen helpen met uw zoektocht naar informatie.

Afwisselend en naar de vraag, zullen de ochtenden ingevuld worden met een stukje film, een thema, een workshop of persoonlijke gesprekken. Er is een boekentafel en er zijn diverse folders aanwezig. U kunt vrijblijvend binnenlopen en een kopje koffie of thee wordt u aangeboden.

AUTISME INLOOP GOUDA  

Woensdagavond: 7 februari 2018

Thema avond: Autisme en Seksualiteit.

Kirsten Visser is GZ-psycholoog en onlangs gepromoveerd op de studie naar de effectiviteit van de Ik Puber-training, een interventie ter bevordering van de psychoseksuele ontwikkeling van jongeren met een autismespectrumstoornis.

In haar lezing zal zij zich focussen op de seksuele ontwikkeling van jongeren met autisme, het bespreekbaar maken van puberteitsthema’s met een jongere met autisme voor ouders en hulpverleners en intimiteit in partnerrelaties bij volwassenen met autisme.

Aanvang 20.00 uur U kunt vanaf 19.30 uur binnenlopen. Toegang 5 euro. Leden van de NVA betalen 2,50. Koffie of thee worden u aangeboden.

De lezing wordt gehouden in:

Gezondheidscentrum Korte Akkeren, (kerkgebouw)                                                                                                              

Constantijn Huygenstraat 121c, 2802 LV Gouda.

Voor informatie of aanmelden: autismeinloopgouda@gmail.com of Henny Stam, tel: 06-45588598.

Hartelijk welkom!

Het autisme inloop team bestaat uit drie vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Autisme:  de NVA. Zuid Holland. Henny Stam, Roelie Struijk en Jantien van Dijk.

 


Trainingen autisme

Jantien van Dijk is gespecialiseerd in de communicatie binnen gezinnen en relaties waarin autisme een rol speelt. Ze biedt relatietherapie aan voor stellen waarvan een van de partners autisme heeft. Daarnaast coacht ze vrouwen die hun partner met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) beter willen leren begrijpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.